Локомотив (Пловдив) и Берое завършиха 0:0 в двубой от 23-ия кръг на

...
Локомотив (Пловдив) и Берое завършиха 0:0 в двубой от 23-ия кръг на
Коментари Харесай

Локомотив и Берое не се победиха в здрава битка на Лаута

Локомотив (Пловдив) и Берое завършиха 0:0 в дуел от 23-ия кръг на efbet лига. По този метод " смърфовете " остават на четвъртата позиция с 38 точки, до момента в който старозагорци са 19-ти с 21 пункта. Най-запомнящият се миг в мача несъмнено беше изгонването на Йосип Томашевич през първото полувреме.

Домакините демонстрираха, че ще опитат да открият дълготраен напън над своя противник. Възпитаниците на Александър Томаш проведоха рискова офанзива още при започване на мача, която приключи с рисков удар на Ерик Сорга, париран от стража Иван Караджов. Евентуално попадение нямаше да бъде зачетено, поради отсъдена засада.
 Снимка 610163
Източник:

Изключително груба неточност на Серкан Юсеин можеше да донесе гол на " смърфовете " в 18-та минута. Полузащитникът се засуети, когато получи топката, а Пиер Зебли го притисна, след което остана самичък против Иван Караджов и стреля, само че вратарят на гостите се отличи с добра интервенция.

Отборът в черно-бяло продължи с набезите си към вратата на старозагорци и в 28-та минута пропил голяма опция. Нападателят Ерик Сорга получи фантастично подаване в наказателното поле, чийто изстрел се оказа неакуратен.
 Снимка 610164
Източник:

Централният защитник на Локомотив (Пловдив) Йосип Томашевич oстави съотборниците си с човек по-малко в края на първото полувреме. Защитникът влезе жестоко в краката на неприятелски състезател и в началото реферът Станимир Тренчев подвигна жълт картон. Съдията обаче бе сигнализиран от арбитрите на системата ВАР и персонално отиде да прегледа обстановката, където бързо промени решението си, отстранявайки хърватина от игра.

Когато играта се възобнови, отборът от Стара Загора опита да се възползва от численото си предимство, откакто Локомотив остана с човек по-малко. Гостите извършиха ъглов удар, топката доближи до Макс Челич, който ловко преодоля Хоркаш. Радостта му бързо спихна, защото състезател на Берое преди този момент е докоснал кълбото с ръка и голът не бе приет.
 Снимка 610154
Източник:

Пловдивчани можеха да слисат съперника си в 81-та минута, макар че бяха с сведен състав. Десният краен защитник Матеус Да Силва надбяга цялата защита на Берое, устреми се напред и насочи мощен снаряд, принуждавайки Иван Караджов да прави избавяне. До края на срещата не се случи нищо по-интересно.
 Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 (Развой на срещата по минути)

Срещата стартира в 17:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР